Růže odrůdy Elmshorn - snadné pěstování a nízké nároky na údržbu
Pěstovat růže Elmshorn - je to snadné!
Koupili jsme dům s přilehlými pozemky. Sotva k úpatí civilizovaného člověka (v tomto případě, můj manžel) vstoupit do okupované území plevelů a mravenci, když jsem rozsvítil snu o rajských stánků, kde je vše roste, kvete a voní.
Rozhodl jsem se začít od velmi záviděníhodné květ - růže.
Ale chtěl jsem, aby třídit bylo nejvíce houževnatý a snadno se udržuje. A ještě jedna podmínka: dlouhé kvetení.
Lopatou hory literatury, jsem si uvědomil, že většina nenáročný - to shraby: mrazuvzdorné, nenáročné a odolné vůči chorobám.
Na jednom z fór rosarian setkal popisu grade Elmshorn. Byl jsem „posedlý“ jedna z charakteristik květiny, „tohle neubivaemaya Rose“. A uvědomil jsem si - to je to, co potřebuji!
Sazenice Elmshorna objednat na jaře v internetovém obchodě.
Během čekání na její „diva“, připravil místo k přistání, který je vybrán z vrtu v jihozápadní části areálu.
Viz také: Růže pro začátečníky - Výsadba a péče
V dolní části vstupní jámy (velikost 60x60x70 cm) nasypala kámen pro lepší odvodnění.
Potom se vrstva 40 cm naplněné směsí předem připravené zeminy a kompostu (2: 1: 1). Nalil jsem vodu do půdy již absorbovat vlhkost. Sazenice Roses „přišel“ ve třetím březnovém týdnu.
Krásné robustní uklizené keř s hustou čtyři Kimi střílí, každý s 2-3 pupeny. Před výsadbou, rostlina dodáván na 3 hodiny vody.
Elmshorn a minimální starosti
Už ve třetí dekádě června mého růžového květu. Během letních několikrát napájených rostlinný extrakt divizna (1:10).
Sucho zavlažování (srpen zastaven). Dvakrát Bush napadl „domácký“ místní „mravenci stád“ mšic. Nechtěl jsem použít u studny, „chemie“, takže dětského oblečení mytí mýdlem a sprej tato voda Bush po sobě jdoucích 2-3 dny.
Mšice zmizel.
Související odkaz: Jak pěstovat růže nováček zahradník
V celku, já nedal Rose nějaké zvláštní pozornost. Ale „diva“ se neurazil. Celé léto byl v plném květu, ale přesto byl „čistý“ - Hodila vyschly květenství, neměl jsem řezat nic.
Zde jsou některé chytré!
Nyní vše, co mohu poradit začínajícímu rosarian Elmshorn: rostou Tato květina hračka!
© Catherine Korytko, Minsk. foto autorem
- Jak pěstovat ze semen stračka.
- Na kvetoucí růže
- Z vázy - v zahradě
- Některé odrůdy brambor - hodně štěstí, čarodějové, Zhukovsky
- Kanadské parku růže - třída péče a roste v záhonu
- Výsadba a pěstování cibule, tuřín řezání cibule (foto)
- Cibule Ishikura - pěstování
- Popínavé růže - tipy na pěstování
- Odrůdy brambor pomsta
- Výsadba a pěstování růží - poradenství rosarian
- Frigo sazenice jahod - jak rostou?
- Správně výsadbu růží (způsob a podmínky pro pěstování)
- Pěstování rajčat na roštu
- Boj proti mšicím - můj způsob
- David Austin růže - oblíbené odrůdy (foto)
- Schéma přistání z černého rybízu
- Prořezávání růže na zimu - jen komplexní
- Jarní prořezávání růží - jak?
- Přehled zahradních růží
- Okolí mák a astry
- Přehled zahradních růží